SAMSUN / İLKADIM - Kazım Orbay Anaokulu

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Batuhan BASMACI norm fazlası olması nedeniyle; atanmış olduğu Ladik Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesine tayini çıktığından 14.02.2024 tarihinde okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır.

Okulumuzda yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle çok teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

İbrahim BAYSAL

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.yarıyılı sona erdi.Anaokulu  öğrencilerimize  Gelişim Raporları verilerek karne tatiline girdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize  iyi tatiller diliyorum.

Okul Müdürü İbrahim BAYSAL

Kas

Dünyamızı güzelleştiren,enerjimizi yükselten evimizi ve yaşamımızı  paylaştığımız sevimli dostlarımızı unutmayalım! Sadece bugün değil her gün onlara sahip çıkalım..

Kas

Anaokulu öğrencilerimiz Kızılay Haftası'nı beyaz çadırlar kurarak, tencere dolusu yemekler dağıtarak,yaralılara ilkyardım yaparak, yardımlaşmanın, sevginin ve dayanışmanın önemini bir kez daha yaşayarak öğrendiler.

Kas

Ağız ve diş sağlığı bilgilendirme etkinliğimiz, öğrencilerimiz ve Diş Hekimi Sevde KAYA AKGÜN ile birlikte gerçekleştirildi.

Kas

Anaokulumuzda bu hafta, lösemiyle mücadelede farkındalık oluşturmak adına özel bir etkinlik düzenlendi. Minik öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte lösemi konusunda farkındalık yarattılar.